Kari Brinch

Fortællejulekalender Kari BrinchKari tryllebinder børn, teenagere og voksne med sine autentiske og gribende tolkninger af H.C. Andersens eventyr, men hun har også danske myter, personlige fortællinger og løgnehistorier på repertoiret. Nærvær, udstråling og energi er nøgleord, når Kari indtager lokalet.

Kari er professionel storyteller og har fortalt historier for tusindevis af børn og voksne. I 2013 startede hun firmaet Storytale, der tilbyder historiefortælling, foredrag, kurser, workshops og konsulentbistand til udvikling og afvikling af projekter.

Kari har mange års erfaring inden for fortælling, formidling og undervisning. Hun har været ansat som eventyrfortæller i ”Fyrtøjet” – et kulturhus for børn i Odense og som skolechef i den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe (tidl. Danfoss Universe), hvor hun nu som konsulent står for udvikle manuskripter og shows, samt rekruttere og uddanne personale inden for storytelling, formidling og performance.

Kari ses ofte på scenen hos ”Besttellers” i København og har deltaget i flere forskellige fortællearrangementer fx Lystløgneraften, Story Slam, Kronborg Fortællefestival, HCA festivals og Spoken Word. Hun er forfatter til børnebøgerne “Rosa på Læsø” og “Rosa på Ærø” – der begge tage udgangspunkt i mundtlige fortællinger.

Læs mere om Kari Brinch på hjemmesiden Storytale.dk eller på hendes Facebookside her