Laura Kamis Wrang

525870_10151213976213921_1713235711_nSiden 1990 har Laura fortalt historier for 1000 vis af børn og voksne rundt omkring i hele landet.

Laura´s fortællinger er blevet hørt på markeder med H.C.Andersen i det grønne, På Museer med æble-historier i Haven eller om havfruer med udsigt til Roskilde fjord, med publikums interaktion på middelalder markeder og museer på bornholm og i Kalundborg, På biblioteket til Nordisk Nat og morgengry og historiske kultur-tidsrejser med te´ens og silkevejen´s eventyr, til Lystløgner aftener i Huset, Fortælle Saloner fra Roskilde til Kalundborg, på Kronborg til WORD´s Festivalerne 13/14, hos Bestteller´s til både Story slam, historier i mørke, Løgnhals og senest til hendes Story Saloner, som tager fat på temaer og forfattere og giver dem et twist med noget for alle sanser. Her er det Karen Blixen, Isabel Allende, Frederico Garcia Lorca, Kierkegaard, H.C. Andersen, Guldalder kunsten og andre epoker som sættes i spil i tidsmaskinen.

Hun har været Storyslam vinder 2 gange og med sin to sprogede baggrund har hun flere gange været International gæst ved festivaler i udlandet bl.a i Stockholm, New Foundland og i Toronto Canada og senest i Edinburgh i Skotland. For at åbne op for fortællinger på engelsk i Danmark har hun startet Tea and Tales om søndagen i Besttellers, hvor også publikum bliver inviteret på scenen for at dele deres historier.

Laura fortæller så der er noget til alle sanser. Hjerterne smelter og verden bliver fuld af sang og musik. Fra Gys til Grin, fra fortiden lige ind i fremtiden, om kærlighed, venskab og fjendskab, om verden udenfor grænserne og til tankerne inde imellem ørerne og følelserne der gi´r fantasiens verden vinger .

Læs mere om Laura på laurakamiswrang.dk