Svend-Erik Engh

IMG_0412Svend-Erik Engh har været med helt fra begyndelsen af de første fortællearrangementer og fortællefestivaler i Danmark. I 1990’erne var han ansat på Borups Højskole og der udviklede han en sanselig og involverende fortællestil, som han har finpudset på siden.

Samtidig med at han begyndte at fortælle der tilbage i 1990’erne, begyndte han også at undervise og i dag er han en af Danmarks mest erfarne og internationalt anerkendte undervisere i historiefortælling.

At gøre forandringer i organisationer konkrete er en af Svend-E´s varemærker. Han er den eneste i verden, der er Licensed Practitioner: Steve Denning Leadership Storytelling. Samtidig med det er han husfortæller ude på Bøgelunden, hvor lytterne er uden et sprog.

Han fortæller erindringer, eventyr og egne historier. Samtidig med det er han hele tiden i gang med at udvide forståelsen for, hvad en fortalt historie kan.

Han fortæller lige gerne for børn, voksne, tunge erhvervsdrenge/piger, udviklingshæmmede, skoleklasser, hele skoler, arbejdspladser, børnefødselsdage, fester, restauranter etc. etc.

Læs mere om Svend-Erik på hans hjemmesiden her