Thomas Hansen

Thomas-Hansen-Profile-ImageThomas tjener som præst i Hillsong Church Copenhagen sammen med sin australske kone Katherine. Kirken i København er en del af en større global kirke og udspringer fra Sydney, Australien, men kan nu findes i mange storbyer rundt omkring i verden. Hillsong har en moderne stil, der ofte tiltrækker yngre mennesker og har også for nyligt været dækket af både CNN og New York Times.

Thomas flyttede til Sydney, Australien i 2001, hvor han studerede teologi og lederskab og senere blev ansat af kirken. I 2012, flyttede han tilbage til sit hjemland, hvor han nu er igang med at bygge en fantastisk kirke i vidunderlige København, hvor folk kan opleve gudstjenester som er relevant til deres hverdag.

Han er den stolte far til tre prinsesser – Sienna, Evie og Isabella. Thomas er passioneret omkring sin familie, fodbold og at hjælpe mennesker!

Hillsong Church Copenhagen afholder gudstjenester hver søndag kl. 11:00, 13:00 og 18:00 i ”Bremen Teater” i Nyropsgade – kom og se! www.hillsong.dk