Jens Peter Madsen

JenspeterTak for opfordringen til at være med i denne kreds af 24 fortællestemmer, som hylder julens komme og de gode historier og som støtter Dansk Blindesamfund.

Jeg håber de 24 julehistorier blive inspiration til at mange flere får lyst til at fortælle deres egne personlige historier i juledagene, og til at du fornøjer børnebørn, børn og familie med det fællesskab, som opstår når vi kan fortælle historier for hinanden.

Som barn havde jeg ry af at være en dreng med en livlig fantasi. Jeg er i stor gæld til de voksne som tog sig tid til at lytte den gang. Det er blandt andet dem, som jeg kan takke for det eventyrlige held, at jeg i dag kan leve af at fortælle historier.

Du kan høre flere filmede historier på www.digitalstoryteller.dk og www.1960erhistorier.dk

Og har du lyst til at få mig ud for at fortæller, undervise eller holde foredrag om mundtlig fortællekunst kan du finde oplysninger på www.jenspetermadsen.dk